Carrière

Columbia Threadneedle Investments is een internationale vermogensbeheerder met een bewezen track record van outperformance in alle beleggingscategorieën. Wij werken voor particuliere beleggers, pensioenfondsen en ondernemingen, met een team beleggingsprofessionals dat zich richt op het actieve beheer van beleggingen in aandelen en obligaties uit zowel ontwikkelde als opkomende landen, alsook in grondstoffen en Brits vastgoed. Wij hebben kantoren in 17 landen en zijn ervan overtuigd dat ons succes vooral te danken is aan onze gedreven, creatieve medewerkers, die samenwerken om voor onze cliënten de beste ideeën en kansen te creëeren en ontwikkelen.

Ontdek de carrièremogelijkheden bij Columbia Threadneedle Investments

Werken bij Columbia Threadneedle Investments

Wij zijn steeds op zoek naar getalenteerde kandidaten met uitstekende vaardigheden en deskundige kennis, en helpen hen graag een succesvolle loopbaan op te bouwen. Door een omgeving te creëeren waarin nieuwe ideeën hoog worden gewaardeerd, waarin teamwork wordt beloond, zetten wij de verschillende complementaire vaardigheden en invalshoeken van onze medewerkers optimaal in om tot de best mogelijke beleggingsideeën en resultaten te komen.

Wij koesteren een cultuur van uitwisseling, samenwerking en discussie, die integraal deel uitmaakt van ons zeer succesvolle beleggingsproces en succesvolle onderneming.

Wat we zoeken

Wij zoeken talentvolle mensen die over de juiste vaardigheden en expertise beschikken. Daarbij kijken we niet alleen naar hun technische vaardigheden, maar ook naar de bredere competenties van een kandidaat, zoals de beheersing van een bepaalde taal, kennis van een regionale markt, inzicht in culturele verschillen en gevoeligheden dan wel affiniteit met onze cliënten. Verder kijken we of een kandidaat een teamspeler is en effectief met collega’s en andere belanghebbenden kan samenwerken en communiceren.

Belangrijk daarbij is dat kandidaten kunnen aantonen dat zij affiniteit hebben met de waarden van Columbia Threadneedle Investments: Client Focus; Excellence; Integrity; en Respect.

Op deze site vindt u meer informatie over Columbia Threadneedle Investments en de carrièremogelijkheden die wij kunnen bieden.

Voor vragen over een van de vacatures of de sollicitatieprocedure kunt u terecht op [email protected].

Misschien vindt u dit ook interessant

Beleggingsbenadering

Uw succes staat bij Columbia Threadneedle hoog in het vaandel. De spil van onze ambitie om consequent successen te boeken voor onze cliënten is onze opvallend unieke beleggingsbenadering, waarbij vier beloften centraal staan.

Over ons

Miljoenen mensen over de hele wereld laten het beheer van hun geld aan Columbia Threadneedle Investments over. We beheren de beleggingen van particuliere beleggers, financieel adviseurs, vermogensbeheerders, verzekeringsmaatschappijen, pensioenfondsen en andere instellingen.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Wij streven naar positieve resultaten die voorzien in de behoeften van onze stakeholders en wij verbinden ons ertoe om altijd verantwoordelijk, transparant en in het belang van degenen die ons hun beleggingen toevertrouwen te handelen.