Over ons

Onze mensen

Wij zijn ervan overtuigd dat het succes van Columbia Threadneedle Investments te danken is aan onze getalenteerde medewerkers met hun uiteenlopende en complementaire kennis en vaardigheden, die samenwerken om de beste ideeën en kansen voor onze cliënten te creëeren en te ontwikkelen. Columbia Threadneedle Investments beheert het vermogen van particulieren en families, pensioenfondsen, overheidsfondsen en ondernemingen uit de hele wereld. Om deze belangrijke taak goed te vervullen, is het van wezenlijk belang dat al onze medewerkers de waarden van Columbia Threadneedle Investments uitdragen: Client Focus, Excellence, Integrity en Respect’.

Wij kunnen onze strategische doelen alleen bereiken door op alle niveaus de juiste talenten in te zetten, ook in de leiding van onze onderneming. De directie, die bestaat uit de volgende leden, is verantwoordelijk voor de zakelijke beslissingen en de dagelijkse leiding van de onderneming.

18688, 2691, 12942

Directieteam

Richard Vincent
Head of Product & Solutions, EMEA
Richard Watts
Chief Investment Officer EMEA and Global Head of Investment Solutions
Stewart Bennett
Global Head of Alternatives
David Logan
Head of EMEA and Global Business Operations
Michaela Collet Jackson
Head of Distribution, EMEA
Neil Babbage
Head of Technology, EMEA & APAC
Darrel Buckley
Head of Compliance, EMEA
William Davies
Global Chief Investment Officer
Julie Griffiths
Global Head of Investment Risk
Jo Livermore
Lead HR Business Partner, EMEA
Peter Stone
Head of Finance, EMEA and Commercial & Operations Director, Real Assets, EMEA
Laura Weatherup
Co-Head of Global Operations and Investor Services
Joseph Vullo
Head of UK Real Estate

Misschien vindt u dit ook interessant

Beleggingsbenadering

Uw succes staat bij Columbia Threadneedle hoog in het vaandel. De spil van onze ambitie om consequent successen te boeken voor onze cliënten is onze opvallend unieke beleggingsbenadering, waarbij vier beloften centraal staan.

Over ons

Miljoenen mensen over de hele wereld laten het beheer van hun geld aan Columbia Threadneedle Investments over. We beheren de beleggingen van particuliere beleggers, financieel adviseurs, vermogensbeheerders, verzekeringsmaatschappijen, pensioenfondsen en andere instellingen.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Wij streven naar positieve resultaten die voorzien in de behoeften van onze stakeholders en wij verbinden ons ertoe om altijd verantwoordelijk, transparant en in het belang van degenen die ons hun beleggingen toevertrouwen te handelen.